Karriere

Ledige stillinger

Ønsker du at være en del af at skabe et bedre samfund? Så er vi meget nysgerrige i at høre fra dig. Vi tror på vores medarbejdere. Vi giver dig chancen for at udvikle dig i spændende rammer, med mulighed for at påvirke arbejdsmetoderne som vi benytter i vores arbejde. Vi arbejder efter strategien om at vi skal være ”bedst – ikke størst”. Dette gør vi gennem forskning og udvikling for konstant at holde os førende indenfor vores kompetenceområder. Vi arbejder primært i Skandinavien og UK, men også i resten af verden.

Hos Tyréns går vi meget op i, at vores medarbejdere skal have gode livsbetingelser. Det er vores klare mål, at vores medarbejdere skal kunne udvikles sig som fagligt stærke og professionelle rådgivere, samtidig med at de skal kunne have balance i deres liv. Vi tror på at det er vigtigt at have en ligevægt mellem ambitioner, målsætninger, fritid og familie.


Ved at indsende ansøgning og CV til os, giver du os samtidig tilladelse til at behandle den data du har fremsendt. Dataen vil kun blive anvendt til at vurdere et match med den opslået stilling og vil kun blive gemt indtil stillingen er besat.

 

Stillinger:

Fra konstruktionsingeniør til fagchef

Læs mere om uopfordret ansøgninger her