GLOSTRUP PARK HOTEL – GLOSTRUP

Det store hotel og konferencecenter er beliggende i Glostrup og har en kapacitet på 205 værelser og en stor konferencefløj. Tyréns stod for alle ingeniørdiscipliner på genopbygningen af hotellet og nybygningen af konferencefløjen.

Tyréns A/S blev valgt af Dissing & Weitling som underrådgiver og ingeniør med ansvar for samtlige ingeniørdisciplinerne i forbindelsen med ny-opførelsen af konferencecenteret på Glostrup Park Hotel ved byparken i Glostrup.
Bygningen skulle erstatte det oprindelige center, som brændte ned i starten af 2012. Desuden indeholdte opgaven også oprettelsen af en parkeringskælder og en til- og ombygning af hotellet, så hele hotellet fik samme arkitektoniske udtryk.

I stueetagen i det nye konferencecenter er der indrettet reception, lobby, møde- og konferencelokaler. Foruden mødefaciliteterne rummer bygningen en panoramarestaurant med udsigt over byparken og plads til 300 gæster, samt en stor overdækket udsigtsterrasse, der ligger i forlængelse af panoramarestauranten.

På første og anden etage over konferencecenteret blev der oprettet i alt 54 hotelværelser og hotellet har, efter til- og ombygning, en samlet kapacitet på 205 værelser.

For at mindske støjen fra de omkringliggende hovedveje, blev bagsiden af Konferencecenteret placeret mod den larmende trafik. Der blev installeret mindre vinduespartier i murstensfacaden, som medvirker til at skærme mod støjen, men også giver bagsiden et mere robust udseende.

På forsiden ud mod byparken, skifter huset karakter og det unikke kobbertag skaber et let og åbent udtryk, et udtryk der også opnås på grund af den lette konstruktion, som holder taget over udendørsarealet i panoramarestauranten.
Hotelfoyeren har fået etableret store glaspartier ud mod parken, samt ovenlysvinduer, der sikrer en god og behagelig lysgennemstrømning.

Efter færdiggørelsen af begge etaper, hvor etape 2 (anden del af ombygningen) er udført med hotellet i drift, omfatter møde- og konferencefaciliteterne på Glostrup Park Hotel i alt 25 møde- og konferencelokaler, foruden en restaurant og 205 nye- og renoverede hotelværelser.