Referencer

Infrastruktur

Tornehøj, Aalborg

Med fokus på bæredygtige aspekter og indsatser er byudviklingsprojektet Tornehøj etableret i Aalborg, for at skabe en balance mellem trafikformer og rejsetid.

Nya Slussen, Stockholm, Sverige

Slussen i Stockholm er med sine 75 år på bagen ved at være nedslidt og det er blevet besluttet at den skal nedrives og genopbygges – tilpasset de aktuelle og fremtidige behov der vil være for området.

Hovedstadens Letbane

Tyréns has been commissioned to design Denmark's new fast track. Hovedstadens Letbane is a 28-kilometer-long fast track that will tie the suburbs of Copenhagen together.

Citytunnellen

Citytunnellen består af parallelle togtunneller under Malmös centrale bydele. Siden 1999 har vi deltaget i projektet med vores samlede kompe...

Bro over Ångermanälven

Broen over Ångermanälven er en 1.000 meter lang bro i 17 brofag. Den største spændevidde er 60 meter. Pylonen er anlagt på 40 meter lange fr...

Spårväg city

Spårväg City skal gå fra Klarabergsviadukten i vest til Ropsten i øst og er en forlængelse af Djurgårdslinjen. Vi arbejder fra tidlige faser...

Københavns Lufthavne A/S

Tyréns A/S og Københavns Lufthavne har siden 2006 samarbejdet om en række opgaver, såsom komplekse installationer og drift- og vedligeholdsplanlægning af systemer som skal være i 24/7 drift.

Naviair, Maglebylille

Siden 1984 har Tyréns A/S arbejdet sammen med NaviAir, for at sikre de bedste forhold og omstændigheder, for den selvstændige offentlige virksomhed, som holder styr på det danske luftrum.