Boliger og almennyttigt byggeri

Lufhavnsparken, Kastrup

Lufthavnsparken er et gammelt boligkompleks som skulle renoveres. Renoveringen havde særlig fokus på bæredygtighed og miljøbevidsthed samt de bygningsmæssige kvaliteter.

Læs mere her
Glødelampegrunden, Herlev

Glødelampegrunden i Herlev er et nybyggeri af 6 boligparceller, grænsende op til Ring 3, adskilt af en støjvæg, som gør området fredeligt og familievenligt.

Læs mere her
Skottegården, Kastrup

Projektet Skottegården er et større renoveringsprojekt omhandlende renovering af gavle og facader, samt udførelse af isolering og udskiftning af vinduer.

Læs mere her
Støberigade 8, København SV

Støberiet er en gammel industribygning, hvori der er bygget en række ungdomsboliger. Der er lagt vægt på udseende i form af franske altaner, en tagterasse og et godt lysindfald så boligerne opleves ly...

Læs mere her
Gildbroterrasserne, Ishøj

Gildbroterrasserne er et ejerlejlighedsprojekt på 10 boligblokke, som alle er blevet renoveret i forhold til brugsvandsinstallationer.

Læs mere her
Fiolstræde & Krystalgade, København K

Fiolstræde & Krystalgade er ombygningen og renoveringen af ejendommene til at rumme 24 eksklusive boliger.

Læs mere her
Vildtbanegaard_III

Tyréns A/S er underrådgiver med ansvaret for anlæg, konstruktioner og installationer på renoveringen af Vildtbanegård III, en sag på i alt 378 lejligheder.

Læs mere her
Liljeholmskajen 4, Stockholm

Boligprojektet Liljeholmskajen bestående af i alt 5 bygninger, skal med sin flotte arkitektur pryde og passe til Södermalmens flotte grønne områder og bevaringsværdige bygninger.

Læs mere her
Kista Torn, Stockholm

Med sine 100 m er Kista Torn en fryd for øjet beliggende i Stockholm, hvor Tyréns har haft til opgave at sikre de bedste forhold i form af vindpåvirkning.

Læs mere her